OPEN NEXT LEVEL


ARBEJD SMART OG FÅ SUCCES

Jeg hjælper ambitiøse ledere med effektivt at åbne sig for deres potentiale, så de får de resultater, de ønsker - med fokus på værdiskabelse og øget bundlinje

Jeg er en passioneret leder med erfaring fra både mange brancher og lederjobs, hvor både mennesker og resultater er i fokus. Og ved at arbejde smart kan ledere topperforme og få succes – uden at det koster familielivet.

Jeg har opbygget en stor erfaring i at åbne for menneskers potentiale med fokus på at få succes og at få anerkendelse ved at arbejde smart med udgangspunkt i min OPEN model.

Jeg er i dag selvstændig business coach, performance coach og mentaltræner, og jeg hjælper ledere med at opnå de bedste resultater gennem effektive værktøjer. Jeg er en OPENer.

Jeg arbejder ud fra min OPEN model, hvor lederen åbner sig for deres potentiale og skaber endnu mere værdi – både på personligt og forretningsmæssigt niveau.

  • Opportunities – bl.a. hvad er dine drømme, og hvordan du gør dem til dine visioner
  • Personality – bl.a. hvad er dine styrker, og hvordan du bruger dem som leder
  • Emotions – bl.a. hvad giver dig energi, – og hvordan du bruger din energi som leder
  • Navigations – bl.a. hvad er din struktur, – og hvordan bygger du dine strategier

Når vi er åbne, så udvikler vi os. Når vi bruger vores styrker udvikler vi os. Jeg hjælper ledere til at være ÅBNE og arbejde SMART og få SUCCES

OPEN NEXT LEVEL sikrer at

Resultatet for dig er at du kender dig selv langt bedre i arbejdssituationen, du har stort overblik, du er proaktiv, du arbejder smartere, oplever succes og bidrager mere, og du oplever større arbejdsglæde og har mere energi.

Tanker bestemmer vores følelser og følelser bestemmer vores energiniveau

Vi består af og er skabt af energi, og god energi giver de optimale betingelser for samarbejde og trivsel i ens job – ja i ens liv. 

Helt konkret tror jeg på betydningen af, at vi går glade på arbejde hver dag – og går glade hjem. Det skylder vi os selv, dem vi arbejder sammen med, dem vi holder af – og ikke mindst kunderne – både vores interne og eksterne.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan jeg helt konkret kan hjælpe dig, så ring til mig, skriv til mig eller book en tid til en gratis samtale

Glæde giver god energi og arbejdsglæde giver så meget god energi!

Jeg har gennem min karriere arbejdet meget med udvikling af mennesker – ledere på forskelige niveauer og på forskellige steder i deres karriere. Jeg har været med til at få bragt potentialer frem i lyset og set mennesker vokse og se nye sider af dem selv og få fokus på de positive tanker.
Når vi er glade, har vi overskud og vi kan levere, vi tør drømme, og vi kan gøre kvantespring.
Kontakt for at hør nærmere om forløb og priser – helt uforpligtende

Det siger kunderne

Bliv kontaktet

DIN DRØM - VORES INDSATS - DIT RESULTAT

Bliv ringet op

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med at arbejde smart, så du opnår succes i både dit arbejdsliv og privatliv.

Scroll to Top

53 70 29 13

Tag kontakt til os nu